Најавете се

Ја заборавив мојата лозинка

Регистрација на членови

А ПОСЕБНИ ПОНУДИ ЗА ВАС
ВАШИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА Сметководство

ИМЕ

Име на компанијата

Вашата адреса за е-пошта

телефон

лозинка

Лозинка - повторно

Безбедносен законик

www.blokara.mk
ПРИВИЛЕГИ НА ЧЛЕНОВИ
  • Можете да нарачате производи и услуги,
  • Можете да ги видите вашите отворени и платени фактури,
  • Можете да плаќате преку Интернет,
  • Може да добиете техничка поддршка.
  • Може да бидете информирани пред се за сите нови производи и промотивни објави.
  • Ако станете член на нашата страница, вашите информации нема да бидат споделени со кое било лице и институција и ќе се чуваат доверливи.