Најавете се

Ја заборавив мојата лозинка

БЕКАТОН ТТ

Име на производ
БЕКАТОН ТТ
категорија
БЕКАТОН

Камен-темелникот е градежен елемент кој се користи како материјал за тротоарите, особено во надворешните области. На прво место е меѓу градежните материјали што се користат во различни области во проектите за пејзажи. Благодарение на овој производ што се користи во тротоарите, можно е да се создадат различни форми и фигури. Можно е да се создаде многу стилски и ефикасен простор со овој материјал произведен со различни бои и обрасци. Со оваа карактеристика, таа се користи многу ефикасно во проекти за уредување на уредување во уредување на градини и паркови. Фактот дека цените на највисокиот камен се достапни во Анкара, исто така, дава голема предност.

 Покрај тоа, овој материјал е најпосакуван затоа што се прилагодува на различни области на употреба и има лесна инсталација. Иако се разликува со типовите и боите на клучниците, тој е познат по својата адаптација на различни климатски услови со своите општи карактеристики. Овие цени, кои нудат многу можности, обезбедуваат погодност на корисникот и практичарот на проектот со Анкара. Може да се користи лесно во сушен сончев регион, како и во регионот со врнежи од дожд. Со оваа опција, нуди одлична можност за надворешна употреба.

Поврзани производи
БЕКАТОН 10x20*6 цм  ( САБУН )
БЕКАТОН 10x20*6 цм  ( САБУН )
БЕКАТОН 10x20*6 цм ( САБУН )
Правоаголен камен ...
Гледајте го производот
БЕТОНСКИ  Јардинера
БЕТОНСКИ  Јардинера
БЕТОНСКИ Јардинера
Гледајте го производот
БЕКАТОН  3D
БЕКАТОН  3D
БЕКАТОН 3D
500 МКД +ДДБ
Гледајте го производот
БЕКАТОН ТТ
БЕКАТОН ТТ
БЕКАТОН ТТ
Камен-темелникот е ...
Гледајте го производот
БЕТОНСКИ КАНАЛИЦИ
БЕТОНСКИ КАНАЛИЦИ
БЕТОНСКИ КАНАЛИЦИ
60 МКД +ДДБ
Гледајте го производот
БЕТОНСКИ ИВИСНАК
БЕТОНСКИ ИВИСНАК
БЕТОНСКИ ИВИСНАК
Гледајте го производот