Најавете се

Ја заборавив мојата лозинка

БЕКАТОН 10x20*6 цм ( САБУН )

Име на производ
БЕКАТОН 10x20*6 цм ( САБУН )
категорија
БЕКАТОН
Код на производот
78

Правоаголен камен поплочување Тоа е еден од најстарите и најчестите модели меѓу камењата за поплочување. Таа е една од првите калдрма произведени како квадратни камења, а нејзините сегашни модели се украсени во пејзаж аранжман, кој е притиснат и обоен. Се произведува во дебелина од 8 см со дебелина од 8 см и димензии 20см х30цм. Современите обрасци ќе се појават кога ќе се комбинираат алтернативите на жолта, сива, розова и црвена боја. Јавете ни се за купување правоаголни камења за поплочување и процеси на апликација.

Име на документ историја намалување на големина Превземи
Технички документ 17 Mayıs 2020, 04:48 49 2.72 KB Превземи Превземи
Поврзани производи
БЕТОНСКИ  Јардинера
БЕТОНСКИ  Јардинера
БЕТОНСКИ Јардинера
Гледајте го производот
БЕКАТОН ТТ
БЕКАТОН ТТ
БЕКАТОН ТТ
Камен-темелникот е ...
Гледајте го производот
БЕКАТОН 10x20*6 цм  ( САБУН )
БЕКАТОН 10x20*6 цм  ( САБУН )
БЕКАТОН 10x20*6 цм ( САБУН )
Правоаголен камен ...
Гледајте го производот
БЕТОНСКИ КАНАЛИЦИ
БЕТОНСКИ КАНАЛИЦИ
БЕТОНСКИ КАНАЛИЦИ
60 МКД +ДДБ
Гледајте го производот
БЕКАТОН БЕГА  ( Најновиот модел )
БЕКАТОН БЕГА  ( Најновиот модел )
БЕКАТОН БЕГА ( Најновиот модел )
500 МКД +ДДБ
Гледајте го производот
ДЕКОРАТИФ БЛОК
ДЕКОРАТИФ БЛОК
ДЕКОРАТИФ БЛОК
135 МКД +ДДБ
Гледајте го производот