Најавете се

Ја заборавив мојата лозинка

ЗА НАС

ЗА НАС

Нашата компанија, кое е оснивана во Гостивар во 1980 година за развој на средни и големи проекти во градежниот сектор, се залага за нови градежни технологии кај нас и да придонесе за модерното ниво на нашиот градежен сектор преку следење на најновите иновации во технологијата, со постојан професионализам, креативност, чесност и одлики на развој на пазарот. Постигнавме респектабилно место во градежниот сектор покажувајќи постојан раст.

Менаџментот на компанијата, кој внимателно ги следи случувањата во овој сектор и новите побарувања на пазарот, со силна административна и финансиска акумулација продолжува да биде една од водечките компании во овој сектор во нашата држава. Нашата компанија основана во Република Северна Македонија долги години наназад има реализирано многу пионерски и примерни, квалитетни и иновативни проекти.

Со почит

Блокара ДОО-ЕЛ

26.05.2020