Најавете се

Ја заборавив мојата лозинка

БЕКАТОН БЕГА ( Најновиот модел )

ПОДАТОЦИ

БЕКАТОН 3D

ПОДАТОЦИ

БЕКАТОН ( ЕЛЕГАНТНО )

ПОДАТОЦИ

ДЕКОРАТИФ БЛОК

ПОДАТОЦИ

БЕКАТОН - ОПШТО

ПОДАТОЦИ

БЕТОНСКИ ЈАРДИНЕРА

ПОДАТОЦИ

НОВИНИ НА НАШАТА КОМПАНИЈА
ПРОИЗВОДИ
БЕТОНСКИ КАНАЛИЦИ
БЕТОНСКИ КАНАЛИЦИ
БЕТОНСКИ КАНАЛИЦИ
60 МКД +ДДБ
Гледајте го производот
БЕТОНСКИ ИВИСНАК
БЕТОНСКИ ИВИСНАК
БЕТОНСКИ ИВИСНАК
Гледајте го производот
БЕКАТОН ТТ
БЕКАТОН ТТ
БЕКАТОН ТТ
Камен-темелникот е ...
Гледајте го производот
ЗНАЕТЕ НАС
ЗА

Нашата компанија, кое е оснивана во Гостивар во 1980 година за развој на средни и големи проекти во градежниот сектор, се залага за нови градежни технологии кај нас и да придонесе за модерното ниво на нашиот градежен сектор преку следење на најновите иновации во технологијата, со постојан професионализам, креативност, чесност и одлики на развој на пазарот. Постигнавме респектабилно место во градежниот сектор покажувајќи постојан раст. Менаџментот на компанијата, кој внимателно ги следи случувањата во овој сектор и новите побарувања на пазарот, со силна административна и финансиска акумулација продолжува да биде една од водечките компании во овој сектор во нашата држава. Нашата компанија основана во Република Северна Македонија долги години наназад има реализирано многу пионерски и примерни, квалитетни и иновативни проекти. Со почит Блокара ДОО-ЕЛ 26.05.2020                                                                                        


Прочитајте повеќе
НАЈГОЛЕМО СЕКТОР
Брендови со САД